Spelautomater

Jack and the Besanstalk
jackandDet här är mitt absoluta favoritspel. Det har allt. Bra musik, snygg grafik, bra vinster och framförallt är det bannemig spännande att spela. När man kommer in i bonusläget och ska hitta alla nycklar innan bonusläget är slut osv. Jack and the Beanstalk är, som många andra premiumslots, utvecklat av Net Entertainment.

Först vill man skapa en vinstlinje av tre skattkistor för att låsa upp 10 free spins och i free spinsläget vill man få så många nycklar som möjligt för att låsa upp mer och mer vinster. Har du inte provat Jack and the Beanstalk redan, så är det dags nu.

Starburst
starburstslotStarburst är ett annat storspel från NetEnt. Spelets är fullproppat med diamanter och juveler som skimmrar i olika färger. om dessa ska föreställa just juveler eller kanske stjärnstoft låter jag vara osagt men spelet har en ganska lyxig känsla. Grafiken är väldigt snygg men enkel och musiken lockande. Starburst har en speciell feature där man kan bilda vinstrader åt båda hållen. Vanligtvis bildar man vinstlinjer från vänster till höger, i Starburst går det även att vinna på att bilda linjer från höger till vänster. Detta är också ett av de mest populära spelen som finns i casinovärlden och många siter ger ut free spins på just Starburst för att belöna befintliga kunder och erbjuda nya kunder en gratis möjlighet att prova deras storspel.

Koi Princess
koiprincessslotKoi Princess är det nyaste av dessa tre spel och det är kraftigt inspirerat av asien. Det här spelet har inte riktigt gjort så stort genomslag som jag väntat mig. Musiken är fantastisk, grafiken lika så. Det är också ett roligt spel med många funktioner. Det har till exempel en slumpmässig funktion som kan dyka upp när som helst när man spelar. Dessa kan slumpa fram Free spins med garanterad vinst, Wilds, coins och ett bonushjul. Det blir aldrig långtråkigt att spela Koi Princess och det hör hemma i toppen tillsammans med Jack and the Beanstalk, helt klart.