Pirates Plenty: The Sunken Treasure

Pirates Plenty: The Sunken Treasure är en spännande spelautomat från spelutvecklaren Red Tiger Gaming, en leverantör som på senare tid släppt den ena hiten efter den andra. I Pirates Plenty, som lanserades under våren 2019, har de såklart satsat på ett klassiskt pirattema med skattkartor, svärd och juveler. Temat är utmärkt och det är även grafiken som tillsammans med ljudet verkligen får spelaren att hamna i rätt sinnesstämning.

I Pirates Plenty får du möta pirater i jakt på en gömd skatt. Till din hjälp har du bland annat wilds, multiplikatorer och Ocean Spins där du kan vinna nyckeln till skattkistan. Slotten är mycket underhållande och har snabbt blivit en favorit hos många spelare. Du hittar den på flertalet svenska casinon och självklart kan du även spela Pirates Plenty via mobilen om du föredrar det.

Vinstlinjer och insatser

Pirates Plenty har ett klassiskt upplägg som består av 5 hjul och 3 rader. Dock kan du låsa upp ytterligare ett hjul lägst till höger genom att samla på skattkartor. Vinster sker genom att få en matchande kombination av symboler från vänster till höger på någon av de 20 fasta vinstlinjerna. Symbolerna i spelet har såklart olika värde, men den symbol som är värd allra mest är dödskallen.

Minsta insats i Pirates Plenty är 2 kronor per snurr. Som mest kan du endast satsa 200 kronor, vilket betyder att denna spelautomat kanske inte är det bästa alternativet för storspelaren. För att justera insatsen behöver du bara klicka på knappen “Stake” och välja hur mycket du vill satsa per spelomgång. Testa gärna spelet i demoläge innan det är dags att börja spela med dina egna pengar.

Bonusfunktioner

Pirates Plenty erbjuder flera spännande och underhållande bonusfunktioner. Den första är kanske också den mest intressanta – möjligheten att låsa upp ett extra hjul att spela på. Det gör du genom att samla på skattkartor. När detta hjul låses upp kommer även expanderande wild-symboler att börja dyka upp på spelplanen. Dessa symboler kan komma både med och utan multiplikatorer. Precis som vanligt ersätter de andra symbolers positioner.

Ocean Spins aktiveras om du lyckas landa minst tre Ocean Spins-symboler. Här kan piraten ge dig nyckeln till skattkistan som så klart kan innebära ännu större vinster, inte minst eftersom symboler av lägre värde kan förvandlas till värdefulla wilds. Sist men inte minst har vi en vild apa som kan stjäla lågbetalande symboler, ersätta dem med högbetalande och ge dig ett re-spin. Pirates Plenty är helt enkelt en mycket underhållande slot.