Koi Princess

Koi Princess är en spelautomat från NetEnt som lanserades år 2015. Sloten har ett tema som kretsar kring klassisk japansk kultur blandat med modern manga, vilket gör denna slot lite speciell. Även då manga är en extremt populär genre i världen finns det få spelautomater med dess tema. Tillsammans med detta intresseväckande tema har NetEnt även gjort Koi Princess till sin mest funktionsspäckade automat någonsin.

Detaljer

Koi Princess är en spelautomat som spelas på fem hjul som har tre rader av ikoner. Allt som allt finns det 15 symbolpositioner. Du spelar även på 20 vinstlinjer som är fasta. Bakgrunden i spelet är en bild av ett japanskt landskap. Myntvärdet som du själv ställer in ligger mellan 0,10 till 10 kronor. Du bestämmer också själv hur mycket du vill satsa per linje, du kan satsa mellan 1–10 mynt vilket gör att du kan satsa 2-2 000 kronor. Maxvinsten ligger på 100 000 mynt.

Slumpvis aktiverade bonusfunktioner

När du spelar i grundspelet finns där fyra olika specialfunktioner som kan aktiveras. Den ena funktionen heter 5-Hit, denna funktion gör att du garanterat får fem likadana symboler på en vinstlinje. Vilken symbol det blir är det slumpen som avgör. Random wild-funktionen kommer att ge dig mellan fyra till nio wilds som placeras slumpvis på spelplanen. Wild Reels ger dig minst två hjul, men upp till fem hjul, fyllda med wilds på din nästa runda. Bonus Activation-funktionen tar dig direkt till spelets bonusrunda.

Bonusfunktioner

Bonussymbolen kan snurras fram på hjul fem, tre och ett. Den enklaste bonusfunktionen sloten har är Coin Win. Det är en myntvinst av storleksordning tio till trettio gånger vad du satsade, som slumpas fram. Bonushjulet är den mest avancerade bonusrundan, hjulet har tre nivåer och du startar genom att kasta en tärning. Denna avgör hur många steg draken flyttas och du samlar vinster genom symbolerna med x2, x3 och 5x på. Stannar hjulet på dubbelt upp kommer din ihopsamlade vinst att dubblas. Pilsymbolen flyttar dig in på hjulet mot större vinster.

Sure Win Free Spins är en trevlig funktion som kommer att ge dig tio free spins som ger garanterad vinst, vilket är en trevlig twist på ett free spins-läge. Wild Reels free spins ger tio free spins som spelas med slumpfunktionen Wild Reels, vilket betyder att ett till fem hjul kan bli fulla med wilds. Det bäddar för härliga vinster och antalet vilda hjul ändras för varje snurr du gör. Koi Princess är en spännande slot med gott om spelupplevelser att erbjuda dig som spelare.